вівторок, 29 квітня 2014 р.

Хто як вчить.




Всі хочуть говорити англійською, але не всі хочуть витрачати час на вивчення. Слід також врахувати, що кожен має свої уподобання: хтось легше запам’ятовує, читаючи, хтось – слухаючи, а хтось, граючись. Цікаво дізнатися у самих учнів як би ви хотіли вчити англійську.

      А те, що її слід вчити , розуміють всі. Кожному у своїй мірі. Коли я починала вчити іноземну мову ще в радянські часи корисним було для запам’ятовування виготовляти міні-картки із записами слів і речень, які можна було повторювати час від часу. Ще на двері своїх кімнат я вивішувала картки зі словами і малюнками: пересуваючись по дому, весь час натикаєшся на них і так запам’ятовуєш слова і речення.  Картки час від часу слід було заміняти. А сьогодні?..
  Чому б для вивчення англійської мови не скористатися допомогою мережі інтернет, різноманітних технічних засобів та сучасних педагогічних методів та прийомів під наглядом вчителя.
      Телефон буде корисним  для прослуховування аудіо записів та перекладу, комп’ютер – для перегляду мультимедійних засобів, соціальні мережі і вчительський блог використовувати, щоб отримувати консультацію, матеріали. Як вам це?

Немає коментарів:

Дописати коментар